Basis onderwijs

De bijlessen zijn voor de vakken geschiedenis, aardrijkskunde, kunstvakken en maatschappelijke vakken. Deze zijn geschikt voor leerlingen uit de midden-en bovenbouw van het basisonderwijs. De lessen zijn altijd individueel en worden gegeven op het niveau van de leerling.

Middelbaar onderwijs

Er zijn bijlessen voor kunstvakken, maatschappelijke vakken, geschiedenis en aardrijkskunde. De bijlessen zijn mogelijk voor alle niveaus en alle jaren van het middelbaar onderwijs.

De examentrainingen zijn specifiek gericht op (examenkandidaten) VMBO4, Havo5, VWO/Gym6. Natuurlijk zijn er in de jaren voor het eindexamen al veel voorbereidingsmogelijkheden. Deze vallen onder de bijlessen.

Ook de versnelde trajacten van Havo/Vwo zoals deze bijvoorbeeld op het Deltion College worden gegeven sluiten goed aan.

MBO

De bijlessen zijn voor de vakken geschiedenis, aardrijkskunde, kunstvakken en maatschappelijke vakken. Dergelijke vakken worden ook gegeven op verschillende MBO opleidingen zoals  Onderwijsassistentent of Cultureel Medewerker. Leerlingen van dergelijke opleidingen kunnen daarom perfect bij mij terecht. De bijlessen zijn altlijd individueel en gericht op de toetsstof en jouw niveau.

PABO

De bijlessen zijn voor de vakken geschiedenis, aardrijkskunde, kunstvakken en maatschappelijke vakken. Pabostudenten zullen hier toetsen over krijgen tijdens de studie. De bijlessen zullen altijd individueel zijn en gericht op jou niveau. Geschikt voor de entree toetsen!